18-02-2012

Internetforlaget Octopus Art

...... Måske havde du allerede gættet det? .... Hvad jeg er til Fastelavn? ..... Det ser unægteligt ud til, at der er nogen, der allerede har opdaget mig på hjemmesiden www.lisbetlark.dk, der tilhører det legalt registrerede og helt nye internetforlag Octopus Art I/S. Hvis man ikke lige passer ind i de rammer og koncepter, der er skabt af andre, og som de forsøger på at trække ned over hovedet på én eller presse én ind i eller holde én udenfor indenfor deres område, så behøver man jo ikke at lade sog slå ud af dét. Man kan jo bare skabe sig sit helt eget koncept indenfor egne definerede rammer, normer og bevæge sig til de områder, hvor man føler, at man passer ind...... Så nu udgiver jeg mine noveller, når det passer mig og i dét tempo, der passer mig... :-)
*
I januar holdt vi 5 sommerdage på nogle hårde vinterdage her på forsiden med windsurfere og et foto af skitserne til ét af mine nyestepapirkusntstykker, "Maria", samt det næsten færdige tilhørende papcollage kunststykke. Ét i en serie af mine sommerflashbacks med motiver af nordjyske bikinipiger fra Nørlev Strand.... -èt af resultaterne af mine helt nyudviklede tegne- / og maleteknikker, som jeg ikke har gjort så meget i før. Tværtimod får jeg tit at vide på P. Nørkjærs Plads, at jeg ikke kan tegne noget, der ligner... :-) ... Nå, men da jeg ikke er nordjyde nok (hverken jeg eller mine forældre er født her), fik jeg som sædvanlig afslag på at udstille dem på de anerkendte steder, museer o.l i Nordjylland. Så derfor kiggede jeg i stedet mine mailboxe igennem og fandt en invitation til en censurering i udlandet og sendte en ansøgning.... Vo intet vover.... - og derfor har jeg den glæde at kunne offentliggøre, at jeg deltager på den censurerede udstilling "9x12 Budapest", d. 24/8-15/9 2012 på Pen-Club Gallery i Budapest. Udstillingen er en del af en større kulturevent i den ungarske hovedstad, som er planlagt af Det Multikulturelle Center i Budapest, så nu har jeg sendt mine labre nordjyske bikini badepiger derned. Om jeg selv skal derned, aner jeg ikke endnu. Pen-Club er residence for internationale kunstnere, der trænger til fred og ro i en periode til at skabe deres kunst og musik. Så jeg tager naturligvis derned, hvis jeg bliver inviteret, uden hensyntagen til at det er midt i turisthøjsæsonen i Nordjylland, hvor jeg jo ikke er forpligtet til at opholde mig, da jeg er freelance og hverken er bundet af kontrakt på P. Nørkjærs Plads eller diverse "tilhørsforholds"- regler i den nordjyske kunstverden... Så jeg glæder mig rigtig meget .... - også må jeg jo se at få tegnet noget mere, så jeg i Galleri Octopus Art kan få præsenteret min nyudviklede hhv. tegnestreg og klippestreg, der pudsigt nok er blevet anerkendt udenfor landets grænser, længe inden den overhovedet er blevet vist frem på P. Nørkjærs Plads eller i Danmark i øvrigt ..... Livet er godt nok mærkeligt skruet sammen nogen gange ... God Fastelavnsweekend, --- ´a pro pos Fasten, så er det min novelle: "Syndens Øje", der er min 1. udgivelse på det nye internetforlag, som du finder på ovenstående link... - også kan jeg iøvrigt tilføje, at jeg allerede her 2 dage efter og på baggrund af udgivelsen og kvaliteten af min 1. novelle "Syndens Øje" er blevet optaget i Den Danske Nationalbibliografi, som forfatter og udgiver. Det betyder, at alt hvad jeg skriver af noveller, m.v. og udgiver af netpublikationer fra nu af vil blive gemt for eftertiden.

Aften d. 18/2 2012: Så kom novellen "Il Viaggio della Vita" også udover rampen som internetpublikation. Den ligger også under "Karnevalsnoveller" på linket. Er du underviser, er den et oplagt medie som udgangspunkt for debat indenfor begreber som fedmeproblematik, Psykose, kropsopfattelse, eksistenstielle valg, skønhedidealer og singleliv. Temaer, du indenfor 2-3 uger vil kunne finde den i DBC´s søgedatabase, som linker over til siden.
20/2 2012 om morgenen: novellen "SCARLET" er udgivet som netpublikation på internetforlaget også med sine helt egne temaer.
God fornøjelse med læseriet !

V.h.
Novelleforfatter, internetforlagsdirektør, illustrator, tegner, maler, papirkunstner, livsfilosof, o.s.v., o.s.v., o.s.v
Lisbet Lærke.

ENGLISH VERSION:
Now I´ve got my own legally registeret internet publishing house, where I´m right now publishing my Danish short stories, .... this time in my own invented concept. That is I can publish my works the way, I want to, and as fast as I want to. Good news for the lot of you, who wrote to me and wanted to read my short stories in English: As I´m my own publisher, I´ve decided to translate them into English, too, and publish them by time via my internet publishing house on this link. Other good news: Some of my paper art works (cut and folded paper- / cardboard collages) have been selected for a judged exhibition in Hungary, "9x12, Budapest", Aug. 24- Sept 15th 2012, arranged by the Hungarian Cultural Center in Budapest (The Budapest office, they also have one in Dallas, Texas). But it´s a part of a big culture event in the capital of Hungary.

Best regards
Short story writer, internet publisher, drawer, painter, paper artist, a.s.o, a.s.o, a.s.o.,
Lisbet Lark.

Del siden