06-03-2012

Velkommen til Galleri Octopus Art /Welcome to Gallery Octopus Art!

Ak, ja livet som skabende kunstner er ikke lutter stilethæle og små korte cocktailkjoler. Sikke en sæsonåbning! .... "Strålende" i ordets bogstaveligste forstand med et ødelagt hovedvandforsyning inde i pavillonen.

Måske tænker du: "Hvorfor sidder sådan én som Lisbet Lærke i et plastikskur på 7m uden varme, vand, isolering og toilet? ... Hvorfor har hun, med alt dét hun laver, ikke et stort og prangende slot at bo i, ligesom alle andre kunstnere, der arbejder her i Nordjylland?......- Svaret finder du nederst på den lyserøde søjle til venstre for indgangen til Galleri Octopus Art, den Bent Voldby har sat op med historien om mig og mine kunstneriske meriter indtil nu . Dén, der indtil videre ender i taljehøjde efter kun 3 1/2 års arbejde, ca. 8 velbesøgte udstillinger i Nordjylland, over 18500 kunstinteresserede og musikinteresserede besøgende, 2 musikudgivelser, 4 novelleudgivelser og diverse censurerede udstillinger i udlandet: .... Man troede ikke nok på mig og mine medfødte kunstneriske evner her i Nordjylland i starten i 2009 til at jeg kunne få et lån, fondsmidler eller kommunal støtte til at starte op i noget større for. Jeg kunne dårligt få lov til at leje mig ind nogen steder, så jeg måtte leje mig ind dér, hvor jeg havde råd og endnu vigtigere: Et sted, der inspirerer mig. Faktisk troede man så lidt på mig her på stedet, at man end ikke udleverede postkassenøglen til mig, "For det var der jo ingen grund til, vi troede ikke, at du ville holde mere end én måned på P. Nørkjærs Plads".... Men abra- kadabra! Nu er jeg her på 4. år, så I er ikke sluppet af med mig endnu.... Her 4år efter kan jeg kun grine af dén holdning, jeg blev mødt med i starten. Hårdt var det, men den har på en måde også hjulpet mig videre ud i verden, for kan man ikke blive accepteret med alle sine nye tanker og talenter og sit selvudviklede krøllede skabende mange-sidede univers, dér hvor man bor, så rejser man da bare ud i verden, finder mere attraktive steder at være, steder, hvor man bliver værdsat for sit arbejde. Man arbejder simpelthen dér, hvor man får tilbudt spændende og inspirerende arbejdsopgaver indenfor alt, hvad man laver og gerne sammen med andre, der også tænker nye tanker og opfinder nyt hele tiden. Så nu er det nærmest gået hen og er blevet en livsstil for mig at bo småt. Det giver mig nemlig dét jeg værdsætter allermest:

FRIHED!

Frihed til at tage imod kunstneriske jobs andre steder, frihed til at arbejde med mine passioner uden hensyntagen til hvad evt. investorer, fonde og økonomiske bagmænd mener om mig og mine projekter. FRIHED til at arbejde med dét jeg har lyst til, og hvor og hvornår jeg har lyst, og så kommer jeg lige hjem engang imellem og sætter nogle nordjyder i sving med mit design og musik-iværksætteri. Men når jeg ikke er hjemme i Hjørring er det min altid trofaste støtte, Bent Voldby, der passer biksen i de annoncerede fleksible åbningstider,og han tog også den helt store vandtørn ved åbningen i lørdags.1000 tak for al din hjælp og opbakning igennem alle årene, Bent!
Efter sæsonåbningen sidder jeg her og spiller duet med mig selv hjemme på mit klaver og harmonika og glæder mig over, at vandshowet hverken gik udover mine musikinstrumenter, eller alle mine malerier eller papirkunst, der alt sammen er ude på udstillinger rundt omkring på kloden. Så ét eller andet sted.....

OVER THE RAINBOW ....


V.h

Lisbet Lærke,
prinsessen i lille-put -slottet for enden af regnbuen, Galleri Octopus Art,
autodidakt klaverspiller, harmonikaspiller, komponist, arrangør, tekstforfatter, novelleforfatter, designer, kunstmaler, installationskunstner, tegner, papirkunstner o.s.v.

NB:
Skal du til konfirmation eller har du brug for andre telegrammer, så kig ind i den fleksible åbningstid, som du hele tiden finder opdateret under menupunktet: "Åbent" / "Open" her på siden. Jeg har fået produceret årets konfirmationstelegrammer, der er tegnet af mig trykt op på et nordjysk trykkeri til en rimelig pris, og der er stor rabat ved køb af mange stk. Jo flere vi sælger, jo flere forskellige kort med min kunst sætter jeg i produktion i Nordjylland, og jo flere..... Så vær´med til at vende udviklingen... Støt den positive bølge, køb lokalt producerede ting og køb dine kort og telegrammer i Galleri Octopus Art!

Del siden