09-03-2012

Tøf, tøf, tøf

Så er jeg igen på vej hjem i IC4-toget fra København til Hjørring..... Ikke for at være "Hellig", jeg har bare aldrig fået taget et kørekort. Det startede egentlig med, at jeg voksede op i en familie i København med 3 minutters drift mellem busserne og S-togene og med en far, der var lokomotivfører, så mine forældre havde ingen bil..... - og nu kan jeg jo dårligt nå at få taget et kørekort, før de fossile brændstoffer slipper op, så nu kan det jo ikke betale sig at tage ét.

Nå, men jeg har været et smut i København for at besøge en stor privat bogklub og fortælle om mine novelleudgivelser på lisbetlark.dk og for at læse et par af dem op. Blandt andet var der bestilt en oplæsning af min novelle "68´er". På kvindernes kampdag i en forsamling fuld af bar kvinder fra 68- generationen var budskabet i "68´er" godt nok noget der tog kegler og kunne få damerne op af lænestolene. Dejligt. Tak fordi I ville se mig.

Idag har jeg så været en tur i Nordsjælland, hvor jeg ar igang med at lave en installation, som jeg skal male et maleri ind i. Langtidsprojekt.

I morgen lørdag d. 10/3 er jeg i Galleri Octopus Art i Hjørring fra kl 11-12, og så gik dén uge.

Lisbet Lærke.

English version:

I´ve spent a couple of days on Zealand, visiting a big private book club in Copenhagen, talking about my short story publications, reading some of them loud. Today I´ve been working on an installation in Northern Zealan, which I´m going to make a paintng in. Tomorrow I´ll be in gallery Octopus Art i Hjørring, Northern Jutland between 11 and 12 AM. End of week.

Lisbet Lark.

Del siden