18-03-2012

Aaaaatjuuuuuuu!

Aaaaaaatjuuuuuuuuuu! …..

Sæsonens første infektion i den kolde, pivende utætte og fugtige pavillon har indfundet sig som sædvanligt med forkølelse, ondt i ørerne og smerter i 32 af mine led….. Og her fra det indre af snotkuplen, der får PC´ens ellers så stille summen til at lyde som en konstant boremaskine i aktion, kan jeg jo ikke lade være med at filosofere over, hvor uforudsigelig skæbnen er:

I december sidste år sad jeg i min iskolde pavillon på P. Nørkjærs Plads og drømte om at komme på ferie for første gang i 3 år. Som skabende kunstner og ny iværksætter uden nogen former for økonomisk støtte havde jeg betalt enhver sit,  lavet regnskaber, betalt moms, o.s.v., og min vildeste drøm gik på den nærmest utopiske chance for at vinde en rejse til Paris….

-  også skete det helt utopiske:  Jeg, der aldrig har vundet noget som helst vandt ikke en tur til Paris, ….. Næ, næ,..- næ, næ: Jeg og min Fjällräven rygsæk bliver blæst en tur henover Himalaya Bjergene til Katmandu Nepal, og som den frie fugl jeg er,, letter jeg og tager af sted i de 2 uger i maj, hvor rejsen skal afvikles. Galleri Octopus Art vil være lukket i de 2 uger, men det bliver dog stadig muligt at kigge på malerier og ind i mit arbejdende værksted udefra. Jeg glæder mig utroligt meget til turen og oplevelsen.

Samtidigt kan jeg  glæde mig over, at jeg skal ned at bo og arbejde med min musik, klaverspil, malerier, og julehjertekunstudstillingen ”H. C. Andersen Passion” på det 4-længede historiske slot Kálmán Széll tæt ved den Østrig- Ungarske grænse fra ca. d 12/7- 1/8 2012, hvor jeg samtidigt kan få behandlinger på slottets kursted. Det var skønt at blive indbudt af Det Multikulturelle Center i Ungarn og censureret igennem til et kunstnerophold på slottet og til endnu en udstiling i Budapest fra d. 24/8- 15/9 2012 med de malerier (nye optiske illusioner), julehjertekunst og musik, jeg fremstiller på stedet under opholdet, og så endda på samme tidspunkt, som den anden censurerede udstilling, jeg har dernede med mine papir- papcollager.

Man skal virkelig passe på med at underskrive sig her i bloggen som ”Prinsessen i Lilleputslottet for enden af regnbuen”, som jeg gjorde i bloggen d. 9/3, for man risikerer, at få et tilbud om at skifte sit 6 m2 plastikskur ud med et stort eventyrslot, relax, forkælelse,  diverse welnessfaciliteter, alt hvad man skal bruge af store værksteder og redskaber indenfor alle sine kunstarter og samtidigt få censureret hele sit kunstneriske univers igennem til censurerede udstillinger på én gang til en  kulturevent i en Europæisk Storby. Ikke svært at vælge, hvor man vil tilbringe de bedste uger af sommeren. Jeg glæder mig til begge ture, både dén til Nepal og dén til Ungarn, og vil forsøge at omdanne bloggen her til rejseblog i under begge rejser, også selvom der kun er strøm i Katmandu 4 timer i døgnet.

Paradoksalt er det, at jeg starter sommeren med en tur blandt verdens fattigste i Katmandu i et par små tøfler, lange gevandter og tørklæde, og ender sommeren på et stort slot med et helt andet klientel og en helt anden dresscode.

- OG JEG GLÆDER MIG LIGE MEGET TIL AT MØDE DEM ALLE OG TIL BEGGE OPLEVELSER 🙂

 Bent Voldby passer Galleri Octopus Art på P. Nørkjærs Plads, mens jeg arbejder i Ungarn.

Chiao!

Lisbet Lærke.

Del siden