08-01-2012

NEPAL2010 loppemarked / NEPAL2010 jumble market

I øjeblikket står lokalet, hvor verdens mindste kombinerede galleri og atelier, Galleri Octopus Art har til huse tomt og lidt goldt hen, fordi vi er nødt til at holde lukket p.gr. a. kulde og fugt, det er simpelthen ikke helbredsmæssigt forsvarligt, at jeg arbejder der om vinteren. Men da vi betaler husleje for pavillonen hele vinteren igennem, og jeg laver mit kunstneriske arbejde hjemme, har jeg valgt at låne de 7m2 på P. Nørkjærs Plads 20 ud til et NEPAL2010 loppemarked d. 21/1 og 22/1 2012 kl. 10-13. Selv går jeg tit i Hjørrings genbrugsbutikker, hvor jeg også gennem tiderne har afleveret mange effekter til hjælpeorganisationer. At købe genbrug er en meget klimarigtig måde at leve på, idet der ikke udledes CO2 til fremstilling af det forbrug og de indkøb, du lægger i genbrugsbutikker på samme måde, som når du køber nyt.

Sidste år flyttede jeg fra en stor bolig til én i halv størrelse og på grund af pladsmangel sælger jeg nu nogle af mine personlige ejendele på et loppemarked til fordel for NEPAL2010. Det drejer sig om brugte beklædningsgenstande, sko, indretningsgenstande fra mit private hjem, et helt stel (hvidt) til 17 personer, dittovinglas, der altsammen sælges stykvis, LEGO, drager, andet legetøj, værkstedsmøbler hjemmefra, musikinstrumenter, gamle skitser, o.s.v. Alt er i fin-fin stand og til meget rimelig betaling, som du selv får lov til at putte direkte ned i en NEPAL2010- indsamlingsbøtte, der bagefter bliver afleveret til NEPAL2010. DER ER LUKKET FOR GALLERIET. SÅ MIN KUNST, KUNSTHÅNDVÆRK ELLER MUSIK VIL IKKE KUNNE KØBES DISSE 2 DAGE. Bestillinger modtages dog fortsat. Fra nu af og til d. 21/1 2012 vil du kunne se de forskellige personlige ejendele til salg på NEPAL2010 loppemarkedet vist frem i galleriets lokale på P. Nørkjærs Plads 20, vi fylder dem ind i lokalet løbet af denne uge, så kan du gå i ro og mag og kigge. God fornøjelse med kiggeriet, og vel mødt lørdag d. 21/1- søndag d. 22/1 2012.
Lisbet Lærke.

NB: Jeg har også skrevet deres støttesang, et gospelkorværk, der iøjeblikket bliver indøvet af Gentofte Gospel-kor, samt tilladt optryk af mit maleri "Det Store Maskefald 3", der ejes af NEPAL2010, .... men hvis du ikke har helt de samme muligheder for at hjælpe projektet, der nu er nået så langt, at NEPAL2010 nu i februar kan købe en grund til skole-og herbergsbyggeriet for forældreløse gadebørn i Katmandu, så er der mange andre måder, du an hjælpe på...... og øøøh, skulle vi to ikke have helt samme smag i tøj og boligindretning, så behøver du altså ikke at købe noget på loppemarkedet, du er også velkommen til bare at lægge en skærv til projekt NEPAL2010 i indsamlingbøssen , der også bliver stillet frem i pavillonen under loppemarkedet. Bidrag af alle størrelser er velkomne.


English version:
The smallest combined gallery and workshop in the world is right now closed down for the winter because of lack of heat and moisty weather. But I´m paying rent for the whole winter, creating art for exhibitions and music at home, and in order support the charity organisation and not to waste ressources, I´ve decided to make a jumble sale from my own used belongings in faviour of project NEPAL 2010, for whom I´ve also written a support song, a piece of gospel choir work, and allowed print of one of my paintings "Det Store Maskefald3" which is owned by NEPAL2010.... You can support project NEPAL2010, too, by enetering this link and use your mobile.
Lisbet Lark.

Del siden